Påmelding til male- og tegnekurs for 5.- 7.trinn

Tegning

Jeg starter igjen male-tegnekurs for barn i alderen 10 – 13 år. Fortrinnsvis for elever ved Tåsen skole på 5., 6. og 7. trinn. Kurset finner sted på Tegnesalen ved Tåsen skole og starter mandag 24.09, 15:30 til 17:30. Varighet 10 mandager.

Elever som er glad i å tegne og male vil ha stort utbytte av kurset. Jeg tilpasser undervisningen til hver enkelt elev, slik at dette kurset passer like godt for nybegynnere som for elever som har gått på tidligere kurs. Vi maler med gode akrylfarger og bruker godt papir og annet tegneredskap. Ved avslutning av kurset, lager vi i stand en ordentlig vernisage og inviterer foreldre og kjente på flott utstilling.

Jeg er utdannet billedkunstner og illustratør, jobber som kunst og håndverk-lærer på Tåsen skole og har mange års erfaring i undervisning av barn.

Hele kurset koster kr. 1 800,- Alle materialer er inkludert i prisen. Antall elever jeg kan ta imot er 20.

Påmelding: unn.elisabeth.rindal@vikenfiber.no

Unn Elisabeth Rindal